Ex-ROTU ITM UiTM (1980-2010)

Ditubuhkan untuk bekas Pegawai Kadet (mempunyai no tentera kadet - ditauliahkan/tidak ditauliahkan), Pegawai Muda dari ITM / UiTM semua cawangan dan ketiga-tiga cawangan perkhidmatan termasuk Pegawai-pegawai Latih, Jurulatih serta Pegawai Staff SUK, untuk bersua semula dan disamping mengeratkan kembali persahabatan yang terjalin.

::Pengumuman Penting ::


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

Kepada semua bekas Pegawai Kadet (mempunyai no tentera kadet - ditauliahkan/tidak ditauliahkan), Pegawai Muda dari ITM / UiTM semua cawangan dan ketiga-tiga cawangan perkhidmatan termasuk Pegawai-pegawai Latih, Jurulatih serta Pegawai Staff SUK, amatlah dihargai kiranya dapat mengisi maklumat yang diperlukan untuk simpanan dan rekod pihak ADMIN.

Kerjasama anda amatlah dihargai. Terima kasih.

SILA DAFTAR DI SINI

------------------------------------------------

Bagi yang telah mendaftar boleh semak maklumat anda di menu :: AHLI BERDAFTAR ::

SEMAK DI SINI

Salam. Sedikit preview mengenai Meeting kali-4 yang telah berlangsung pada 4 Jun 2010. Memandangkan Wisma Taming Sari tak dapat digunakan, oleh itu venue untuk mesyuarat kali ini ditukar ke sebuah restoran di Seksyen 7, Shah Alam, Restoran Le Lac (berhadapan Tasik Seksyen 7) . Mesyuarat ini dihadiri seramai 14 orang dan antara agenda yang dibincangkan ialah berkenaan isu berbangkit iaitu:

  • Penetapan penghulu/wakil setiap Batch – masalah penghulu yang tidak dapat dihubungi dan komitmen.
  • Perbincangan mengenai Aturcara Majlis.
  • Penetapan tarikh akhir bayaran kepada Penghulu dan Bendahari.
  • Perbincangan mengenai persembahan multimedia – gambar-gambar setiap batch.
  • Perbincangan mengenai Poster, Banner & Bunting untuk majlis Gathering.
  • Pelantikan AJK Jemputan/Protokol : Pn Normi Yusnita.

Mesyuarat ditangguhkan pada jam 11.30malam dan memandangkan tinggal lebih kurang sebulan sebelum majlis, maka, mesyuarat seterusnya akan diadakan setiap minggu bermula minggu hadapan, iaitu 11 Jun 2010.

DSCN3703

Diharapkan, semua pihak dapat memberkan komitmen kepada committee yang telah dilantik. Juga diharapkan semoga semua persiapan menjelang majlis berjalan lancar.

DSCN3708

Jutaan terima kasih kepada tuan-tuan dan Puan-puan yg telah hadir ke mesyuarat pada 4hb Jun 2010. Kehadiran Tuan-tuan dan Puan-puan amat la di hargai.Kepada yang ingin menghadiri mesyuarat seterusnya, berikut adalah details mengenai mesyuarat seterusnya:

Tarikh: 11 Jun 2010 (Jumaat)

Masa: 2030 H

Tempat: Restoran Le Lac, Seksyen 7, Shah Alam.

0 Gempur Wira!:

Post a Comment

:: First Gathering ::

Daisypath Vacation tickers